A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 45 vendég böngészi

Kedves Vásárlóink!

December 18.-tól január 8.-ig telephelyünkön téli szabadság miatt átmenetileg leáll a gyártás és a szállítás.

Ez idő alatt leadott megrendelésekhez január 8.-án tudunk hozzá kezdeni.

Köszönjük megértésüket!


Szalagfüggöny szerelése

Szalagfüggöny általános információ:

Megrendelési segédlet:
A szalagfüggöny ára két részből tevődik össze.
A karnis folyóméter árából és az anyag négyzetméter árából.

A karnishoz a szélességet kell megadni (a karnis méretének egyeznie kell az anyag szélességgel),
az anyaghoz a szélesség×magasság méretet cm-ben.

A szalagfüggönyöket általában irodában, nappaliban használják, de előfordul, hogy szerelik szobába is.  Ez egy egyszerű belső árnyékoló. Leginkább a fényáteresztő változatot kedvelik, mivel kellemes színárnyalatot ad a helyiségnek munka közben, vagy pihenéskor, mégsem szűrődik be a bosszantó napfény, és törik meg a monitoron, bútoron.
Két kezelője van. Az egyik a gyöngylánc, ami a lamellák elfordításában játszik szerepet, a másik a kezelőzsinór, ami az elhúzáshoz szükséges és egy súly van az alján.
A gyűjtés azt jelenti, amikor összehúzzuk a szalagfüggönyt, akkor oldalt lesznek a lamellák szorosan egymás mellett. Számolni kell ezzel a gyűjtéssel, hogy nehogy beleérjen egy nyílászáró nyitásába. Ez kb. a szélesség 8 %-át teszi ki.
A gyűjtés és a kezelés lehet azonos oldalon, ellentétes oldalon és lehet az egyik oldalon úgy, hogy a lamellák a két szélére húzódnak. Az nem számít, hogy jobb vagy bal oldalon van a gyűjtés vagy a kezelés, mert univerzális ebből a szempontból. Lehet tenni jobbra és balra is. Csak az számít, hogy azonos vagy ellentétes oldalon van a gyűjtés és a kezelés.

Antisztatikus portaszító rétege meggátolja a porosodást, de egy kis idő elteltével szükség lehet egy kis enyhe mosószeres tisztításra. Mosógépben viszont szigorúan tilos mosni, mert összetörnek a lamellák.

Szalagfüggöny szerelése


Szalagfüggöny mérése:

A szalagfüggönyöket alapvetően ablakra szerelik, de lehet térelválasztónak, üvegfalra és ajtó elé is szerelni. Ezen belül két helyre is helyezhetjük a karnist. A megadott méret a karnissal együtt értendő. A lamellák akkora szélesek bezárt állapotban, amekkora a karnis.

1. Szerelhetjük a mennyezetre.
Ebben az esetben a mérést a következőkben végezzük:
A karnis szélességét úgy határozzuk meg, hogy túlérjen az ablaknyíláson legalább 15 cm-re jobbról és balról is azért, hogy oldalról ne lehessen belátni a szélső lamellák és fal között. (Ha nincs ennyi hely, akkor kevesebbet. De többet is hagyhatunk, mint 15 cm.) Ezáltal több fényt is kizárhatunk.
Már csak a magassági méret maradt. Ennél a méretnél figyelembe kell venni, hogy meddig érjen a szalagfüggöny. Ha földig, akkor 2-3 cm-t vissza kell számolni a teljes falmagasságból, mivel nem szeretnénk, ha koszolódna a lamellák alját összekötő gyöngyzsinór. Egy fűtőtest fölött legalább 5 cm-rel kell mérni, hogy a lamellák ne sérüljenek a hő hatására.

2. Szerelhetjük falra is.
Ilyenkor a szélességi mérést ugyanazokkal az elvekkel végezzük, mint ha mennyezetre szerelnénk.
A magasságnál annyi változik, hogy az ablaknyílástól legalább 10 cm-rel feljebb kezdjük a mérést. Lefelé pedig a mennyezeti méréshez hasonlóan határozzuk meg a szalagfüggöny alját.
A szereléshez segítséget nyújt a fali konzol, ami egy L alakú profil és azt a célt szolgálja, hogy a szalagfüggöny ne érjen az oldalfalhoz, hanem attól a megfelelő távolságra legyen.


Szalagfüggöny felszerelése:

A szalagfüggöny szerelés a méréstől függően kezdődik, de alapvetően ugyanaz a menete.
Mennyezetre történő szerelésnél:
A fal és a mennyezet találkozásától befelé számoljunk legalább 8 cm-t a mennyezeten. Ez azért szükséges, hogy a 12,7 cm-es lamellák kényelmesen elforduljanak. Itt lesz a karnis közepe. Ügyeljünk rá, hogy ha kilincs vagy bármilyen más tárgy van a faltól befele, ami akadályozza a lamella elfordulását, akkor annyival beljebb kell elkezdeni a fúrást, amennyi a tárgy befele eső szélessége. 2 m szélességig 2 rögzítési pont, e fölött 3 szükséges.
Fúrjunk 8-as fúróval egy lyukat a kimért pontra, majd helyezzünk bele egy 8-as tiplit.
Gipszkarton esetében gipszkarton tiplire lesz szüksége. A mellékelt csavarral rögzítsük a klipszet.

Ezután a karnist pattintsuk rá. Először az egyik szélét, majd erősen megnyomva, esetleg tenyérrel óvatosan megütve a másik szélét is.

Oldalfalra történő szalagfüggöny szerelés:
A falikonzol helyét ki kell jelölni az oldalfalon. 2 m fölötti szélességnél 3, ez alatt 2 rögzítés szükséges. Ügyeljünk, hogy a rögzítési pont nem egyezik meg a falikonzol felső részével, hanem az alatt található. A falikonzolt úgy kell betiplizni a falba, hogy a keskenyebb része lesz az oldalfalon a hosszabb része felül.
A konzollal történő szerelésnél a klipszet rögzítjük a konzolhoz egy darab 5-ös csavarral.

Jöhetnek a lamellák. Egy létrán állva vegyük kezünkbe a feltekert lamellákat. Keressük meg azt az oldalát, amelyik a legelső vállfa található. Egyik kézzel tartjuk a feltekert lamellákat, a másikkal felakasztjuk a kocsira a vállfát. Szépen sorban haladva csak akkor kell elengedni a kezünkben lévő lamellák alját, amikor már mind be van akasztva. Ekkor a fél oldalra gyűjtött kocsik (amik csúsznak a karnisban) szorosan egymás mellett állnak. Egyszerű, óvatos kézmozdulattal toljuk tovább, hogy könnyebben hozzáférjünk a következőhöz. Így megspóroljuk azt az utat, amit fel - le szállással töltenénk, mire egyenként végzünk.
Ha már minden lamella a helyén következhetnek a súlyok és gyöngyzsinór.

Húzzuk szét a lamellákat, hogy egyenlően legyenek eloszlatva a karnison. A súlyokat dugdossuk bele a lamellák alján található hézagokba úgy, hogy a fülek felfele álljanak azért, hogy az összekötő zsinór, amit ezután felhelyezünk ne lógjon a lamella alá, de ez már csak ízlés kérdése.A gyöngyzsinóron található U alakú pattintókat nyomjuk rá az előbb említett fülekre. A maradékot vágjuk le és egy próba után már élvezhetjük is a kellemes modern világ nyújtotta kényelmet.

 

Sok sikert kívánunk!

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.hu

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek