A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 16 vendég böngészi
Redőnyalkatrész.hu Redőny Alu redőny Alumínium redőny színes tok, fehér léc

Kedves Vásárlóink!

2018. Március 10-én szombaton üzletünk ZÁRVA tart.

2018. Március 15-től 18-ig csütörtöktől-vasárnapig ZÁRVA.

Nyitás:2018. Március 19-én hétfő 8.00.

Köszönjük megértésüket!
Alumínium redőny színes tok, fehér léc
Kép nagyítása


Rendeljen telefonon most!
+36-30/355 9473


A terméket lehetőségeink szerint
9
munkanapon belül feladjuk.


Ön elérte az ingyenes kiszállítási limitet!

Vevők értékelése 0 szavazat alapján:
0 stars 
Alumínium redőny színes tok, fehér léc
alumínium redőny
a tok és a lefutó színe a RAL színskálából választható
Cikkszám: R-al-6102
Rendelhető

24 800 Ft/m2

 Ára (bruttó): 22 900 Ft / négyzetméter


fehérfehér
Szélesség cm
Magasság cm

Ezen redőnyünket színes tokkal, lefutóval és fehér léccel szereljük.

Válasszon redőny tok és lefutó színt a RAL színskálából!
29770 Ft a minimum ár az 1,3 m2 ára.
A redőnywebshop.hu a kész termékeinél az ár minden hozzávalót és szerelési segédanyagot tartalmaz.

Alumínium redőny jellemzői:

  • A tok alumíniumból készül, rajta színterezett (porszórással felvitt és ráégetett) festék található. Alakja szögletes, mégpedig ötszög alapú. Nem hajtogatással, hanem egyből ilyen alakúra készül, ezért nagyon masszív.

  • A végek alumíniumból készülnek.14, 16 és 18 cm-es szélességben és magasságban léteznek. A 14-es véges redőnybe 170 cm magas, a 16-os véges redőnybe 240 cm-es, a 18-as véges redőnybe 300 cm magas redőny fér bele. (Ez szúnyogháló nélkül értendő) A végek a tokhoz csavarozva vannak.

  • A lefutók is alumíniumból készülnek. A mérete 2,3×5,4 cm, mégpedig úgy, hogy 2,3 cm-re áll ki az ablaktól és 5,4 cm-t takar el az ablak szélességéből. A lefutók kefések, így nem zörögnek, ha fúj a szél.

  • A redőnyléc alumínium. Íves kialakítású, hogy jól tekeredjen.  A színek között van árkülönbség.

  • Fém tengellyel és csapágyas tárcsával készül.

  • Alumínium záróléccel szállítjuk, aminek az alján gumicsillapítás található.

  • Nem kell hozzá extrákat rendelni, mert ezek alapból megtalálhatók ebben a redőnytípusban.

  • Az ütközők, ami megállítják a felső ponton a redőnyléceket, hogy ne fussanak bele a tokba, rejtettek.

  • Szállításkor minden szereléket megkap hozzá, ami szükséges a felszereléshez, a felhúzó automatát most ajándékba adjuk!

A mérést a nyílászárón kívül kell elvégezni. Ha szúnyogháló van az ablakon, akkor azt le kell venni a pontos méretvételhez. Amennyiben emeletes házban lakik, akkor ki kell hajolni óvatosan az ablakon és úgy végezni el a mérést.
Szüksége lesz hozzá egy mérőszalagra. A szélesség méréssel kezdje. A legfelső ponton mérje meg a szélességet az ablaknál, fél cm pontossággal, lefelé kerekítve. A káva külső részén is végezze el a mérést. Ezután alul is mérje meg ugyanígy. A kapott méretek közül a legkisebb méret lesz a megfelelő és ebből vonjon ki egy fél cm-t. Nézzen bele a kávába, hogy nehogy középen legyen benne egy nagy dudor, amitől nem fog beférni a redőny. A lényeg, hogy a legkeskenyebb ponton kell megmérnie az ablakot. Ezzel megvan a szélesség.
A magasságmérést az ablak mindkét oldalán el kell végezni az ablakhoz közel, a felső kávától a párkányig. Fél cm-es értékre kerekítünk lefelé. A kettő közül a kiesebb méretet vesszük alapul. Ezzel megvan a magasság is.
Amennyiben a szélesség nagyobb, mint 160 cm, egy darabból is lehet a redőny, de akár meg is oszthatja. Meg kell mérni, hogy kívülről jobb vagy a bal oldalon legyen az „osztás”. Ez lesz a harmadik méret. Meg kell jegyezni, hogy hány cm és kívülről balról vagy jobbról mért. Az ablak belsején mérjen és a kávától addig, ameddig az osztás érjen. (Ha van tokosztó az ablakon, akkor annak a közepéig.)
Ezután el kell dönteni, hogy melyik oldalon legyen a redőny kezelése. Egyszárnyú ablaknál ajánlott a zsanér felől tenni a húzást, hogy a gurtni ne akadjon bele a nyíló szárnyba ablak nyitáskor. Kétszárnyú ablaknál mindkét oldalra tehető a kezelés, de ajánlott nem arra az oldalra tenni, amelyik szárny előbb nyílik, hiszen lehet, hogy csak ezen keresztül szellőztet és ezt nyitja sűrűbben, így ide nem akadhat a gurtni. A kezelés helyének elég beírni, hogy bal vagy jobb legyen, ezt belülről nézze.
Osztott redőny esetében a két szélen lesz alapból a kezelés, de kérheti középen kezelősre is. Pl. valamilyen akadály van ott, ahol ki kell fúrni az ablakot.)
Meg kell nézni, hogy az ablakon vagy a nyílászárón lévő vízvető nem akadályozza-e a redőny lefutását. Ha ez előfordul, akkor a redőny alá tenni kell mindkét oldalra (osztott redőnynél az osztáshoz is) falécet vagy műanyag alátét profilt, ami kiemeli a redőnyt az ablaktól és elfér a vízvető.

 

Először a félkész, csomagban kapott redőnyt össze kell állítani. A tokot fektesse le egy olyan helyre, ahol nem sérül. (tegyen alá egy plédet, szőnyeget) Úgy helyezze el, hogy felfele a redőnylécek álljanak és lefele a tok. A tokra rá kell dugni a lefutókat. Oldja ki a redőny gurtnit és húzza kifele úgy, hogy a redőny tekeredjen le majdnem teljesen. Egy kis, minimális gurtni maradjon a tárcsán. A redőny léceket vezesse be a lefutóba! Most fel kell helyezni az ütközőket. Redőnyönként kettőt. Két db hosszú csavar kell hozzá. Az ütközőket az utolsó redőnylécre tesszük. A szélétől néhány cm távolságra, a redőnyléc közepére. Egy csavarhúzóval a csavart átcsavarjuk a redőnylécen és alul hozzáillesztjük az ütközőt és becsavarjuk. A másik oldalon is elvégezzük ugyanígy.
Most a könnyebb kezelhetőség érdekében az ütközőket beakasztjuk a redőnytokba, a gurtnit pedig bedugjuk a redőnylécek és a tok közé felülre. Csak lazán hogy megmaradjon ott, de ki tudja venni később. Ezután a redőnyt óvatosan át kell fordítani, hogy a tok legyen felül és a lécek alul.
Egy pillanatra húzza le a lefutót a tokról és nézze meg, hogy a lyuk milyen távolságra van a tok aljától. A lefutót dugja vissza és egy ollóval fúrjon egy akkora lyukat a lefutóba, amekkora lyuk van a tok lefele álló végén. Ezt a másik oldalon is végezze el. Aztán ugyanígy lyukassza ki alul is a lefutókat. Ügyeljen rá, hogy ne a sínbe lyukasszon, hanem a lefutó un. udvaros részébe, ahol nem zavarja a redőnyléc csúszását. Ha a redőny nem magasabb 180 cm-nél, akkor elég alul és felül lefutónként egy-egy lyuk, ha ennél nagyobb, akkor kell még egy a lefutó közepe tájára. A lyukakba illessze bele a tipliket és csavarja be a csavart úgy, hogy a lefutó másik végén éppen kijöjjön a hegye.
A legnehezebb dolog következik most: kifúrni az ablakot. Nézze meg, hogy a gurtni melyik oldalon van, s ott végezze el a fúrást. A lyukat pontosan szembe kell kifúrni a tárcsával. Ez egy kb. 2 cm széles és 1 cm magas lyuk. Úgy kell kifúrni, hogy először egy 8-as fúróval fúr egy lyukat, mellé szorosan egy másikat és a kettőt a fúróval összevágja, hogy egy ovális lyukat kapjon. A lyuknak az ablak kávától kb. 1 cm-re kell kezdődnie. Ez a legfontosabb. A magassága változtatható. A lényeg, hogy ne fúrjon bele az ablak nyíló szárnyába és a falba. Vagy a szárny felett vagy mellett kell kijönnie belül a fúrónak. Ezt el kell képzelnie és inkább tovább hagyjon időt a kigondolásra, minthogy elrontsa.
Ha kész a lyuk, akkor a redőnyt vigye oda, a gurtnit fűzze be. A redőnyt emelje a helyére és a csavarokkal rögzítse. Azt állítsa be, hogy ne legyen ferde. A redőnyléceket belülről igazgassa el, hogy lemenjenek, közben fogva a gurtnit, nehogy az egész leszaladjon. Ezután fel kell szerelni belül a görgőt két csavarral úgy, hogy a gurtnit a görgő emelje meg kissé, hogy ne súrolja a lyukat.
A békába fűzze bele a gurtnit és rögzítse. Amennyiben automatát is rendelt, akkor ki kell vágni óvatosan egy késsel vagy ollóval a gurtni közepét. Ebbe bele kell akasztani az automata fém lemezkéjét és beletolni az egészet az automata belsejébe. Egy párszor el kell „játszani” a kis fém füllel, hogy a gurtni bepattanjon a helyére. Ezután nincs más hátra, mint felcsavarozni az ablakra az automatát.
Most kipróbálhatja a redőny, hogy jól működik-e. Húzza fel párszor és engedje le. Tökéletesen és simán kell futnia a léceknek.

Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

Műanyag merev keretes szúnyogháló fehér

Műanyag merev keretes szúnyogháló  fehér
 Ára (bruttó): 4 300 Ft

Gurtnis redőnyautomata szín: fehér

Gurtnis redőnyautomata szín: fehér
 Ára (bruttó): 1 000 Ft


Gurtnis redőnyautomata szín: barna

Gurtnis redőnyautomata szín: barna
 Ára (bruttó): 1 000 Ft


Műanyag merev keretes szúnyogháló barna

Műanyag merev keretes szúnyogháló barna
 Ára (bruttó): 4 300 Ft

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek