A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 72 vendég böngészi
Redőnyalkatrész.hu Párkány Műanyag párkány univerzális Párkány fehér műanyag 20 cm

univerzális Párkány fehér műanyag 20 cm
Kép nagyítása


Rendeljen telefonon most!
+36-30/355 9473


A terméket lehetőségeink szerint
6
munkanapon belül feladjuk.


Ön elérte az ingyenes kiszállítási limitet!

Vevők értékelése 0 szavazat alapján:
0 stars 
univerzális Párkány fehér műanyag 20 cm
Kemény műanyagból készült, kamrás szerkezetű, védőfóliával ellátott
tényleges felfekvési méret 19,5 cm
Cikkszám: P-ma-1001
Rendelhető

3600 Ft/m helyett

 Ára (bruttó): 2 590 Ft / méter


:
Hossz cm
:
:
igen

Az ablakpárkányok méretei 2 részből tevődnek össze. Az első a hosszúság. Ez az ablakkáva hossza, vagyis az ablakkeret szélessége. A másik a szélesség. Ez pedig, az ablakkáva falsíktól mért távolsága az ablakkeretig. Ezeknek a paraméterek tudatában kell nekilássunk az ablakpárkányok kiválasztásához.

Az Univerzális műanyag ablakpárkányaink 2 cm vastagságúak. UV-áló. Öt különböző szélességben kaphatóak: 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, 40cm. Ebből 0,5 cm-t a vízorr vesz el, tehát fél centiméterrel kevesebb a hasznos felülete. Kapható aranytölgy, fehér és mahagóni színben.

Mint ismerestes, a szélességet kell meghatároznunk. Egy mérőeszközzel, legyen az colostok vagy centi, megmérjük a káva két legszélét, és ha esetleg eltér egymástól, a nagyobbik adatot vesszük alapul (ha esetleg nem pontos a káva). Ehhez hozzáadunk 2-3 cm-t. Erre azért van szükség, hogy lecsorgó víz ne a falon folyjék végig. (Amennyiben nem talál pontosan ekkora párkányt, akkor a hozzá legközelebb eső nagyobb párkányt kell választani). A párkányvégek mindössze 2 maximum 3 mm-t told hozzá párkányunkhoz.
Amennyiben még szigetelés, színezés előtt áll mindenképpen vonja le a hosszból a szükséges mennyiséget. A nemesvakolat például 2-5 mm-ig terjed oldalanként. Így 4-10 mm-t kell levonni a teljes hosszból. Ne felejtsünk el hozzáadni a szélességhez is, hisz ez, pedig nőni fog. Viszont itt elég csak egyszer számolni vele. A kapott kávaméret tehát nemesvakolat felhelyezése előtt és után:
Vakolat előtt: 22 cm széles és 100 cm hosszú káva.
Vakolás után: 22,5 cm széles és 101 cm hosszú lesz a káva.
Így a kérendő párkány: 25 cm széles és 101 cm hosszú.

A hőszigetelt fal síkjától 3-4 centiméterre nyúljon túl a külső ablakpárkány.

Ablakpárkányaink védőfóliával vannak ellátva. Felszerelés után ajánlott eltávolítani. A párkányok helyét portalanítsuk. Majd a kézhez kapott párkányt rakja be a helyére ragasztó nélkül. Ha esetleg egy kis ráhagyással rendelték meg a párkányt – biztos, ami biztos – elven, egy egyszerű vasvágó fűrésszel méretre vághatja azt. Ne ijedjenek, meg ha nem lesz egyenes a vágott párkány, vagy ha sorjás lett a vége, hiszen a véglezáró úgyis eltakarja azt. Minden ablakpárkány esetében érdemes kifelé néhányfokos dőlésszöggel felszerelni, a víz megfelelő elvezetése végett.
A ragasztás történhet szilikonnal, de ajánlott a PUR-ragasztó. Ez egy erős ragasztó, amivel szinte minden anyag ragasztható. Alkalmas még tömítésre is, poliuretán alapú, erősen tapadó ragasztó-tömítő massza. A jobb minőségű -40 °C és +90 °C között hőálló, rövid ideig +120 °C-ig. Egy közepes ára 1600 Ft körül mozog, ami 750 ml-t tartalmaz. Ez a mennyiség a felhasználás mennyiségétől függően elegendő.
Felszerelhető PUR –habbal is, de ez esetben számoljunk vele, hogy megdagad és felnyomhatja a párkányt, ha nincs lesúlyozva. Amint végeztünk a felragasztással, márcsak a rések tömítése maradt hátra. Ezt szilikonnal oldhatjuk meg. 310 ml körülbelül 1200 Ft- ért kapható, színtelen és fehér színben is kapható. Ezek nagy részéhez kinyomó pisztoly szükséges.

Most itt lehetősége van akciós párkányvéget is a kosárba tennie:

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek