A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Kedves Vásárlóink!

2018. Március 10-én szombaton üzletünk ZÁRVA tart.

2018. Március 15-től 18-ig csütörtöktől-vasárnapig ZÁRVA.

Nyitás:2018. Március 19-én hétfő 8.00.

Köszönjük megértésüket!Lindab párkány barna 1-17 cm-ig
Kép nagyítása


Rendeljen telefonon most!
+36-30/355 9473


A terméket lehetőségeink szerint
5
munkanapon belül feladjuk.


Ön elérte az ingyenes kiszállítási limitet!

Vevők értékelése 0 szavazat alapján:
0 stars 
Lindab párkány barna 1-17 cm-ig
Szinterezett acél lemezből, az ismert LINDAB minőség.
Cikkszám: P-li-1044
Rendelhető Ára (bruttó): 1 890 Ft / méter


:
Hossz cm
:
:
:
igen /1 pár/ (+450 Ft)
nem

Az ablakpárkányok méretei 2 részből tevődnek össze. Az első a hosszúság. Ez az ablakkáva hossza, vagyis az ablakkeret szélessége. A másik a szélesség. Ez pedig, az ablakkáva falsíktól mért távolsága az ablakkeretig. Ezeknek a paraméterek tudatában kell nekilássunk az ablakpárkányok kiválasztásához.

A Lindab lemez párkányt csak kültérre javasoljuk. Ennek anyagvastagsága 0,6 mm. Szinterezett, tehát nem pattogzik le róla a festék. Két féle színben létezik, fehér és sötétbarna. Nagy előnyük, hogy egyedi méretre készülnek, tehát akkorát kap, amekkorát szeretne.
A Retro és a hagyományos műanyag véges lindab párkány ugyanabból az anyagból készül.
Mivel egyedi hajtásban készül, ezért megadhatja a szélességet, a vízorr nagyságát, és a felhajtást is. Általában a hagyományos 3 cm-es vízorral és felhajtással dolgozunk. Fehér és Kongó (sötétbarna) színben kapható.

Mint ismerestes, a szélességet kell meghatároznunk. Egy mérőeszközzel, legyen az colostok vagy centi, megmérjük a káva két legszélét, és ha esetleg eltér egymástól, a nagyobbik adatot vesszük alapul (ha esetleg nem pontos a káva). Ehhez hozzáadunk 2-3 cm-t. Erre azért van szükség, hogy lecsorgó víz ne a falon folyjék végig. (Amennyiben nem talál pontosan ekkora párkányt, akkor a hozzá legközelebb eső nagyobb párkányt kell választani). A párkányvégek mindössze 2 maximum 3 mm-t told hozzá párkányunkhoz.
Amennyiben még szigetelés, színezés előtt áll mindenképpen vonja le a hosszból a szükséges mennyiséget. A nemesvakolat például 2-5 mm-ig terjed oldalanként. Így 4-10 mm-t kell levonni a teljes hosszból. Ne felejtsünk el hozzáadni a szélességhez is, hisz ez, pedig nőni fog. Viszont itt elég csak egyszer számolni vele. A kapott kávaméret tehát nemesvakolat felhelyezése előtt és után:
Vakolat előtt: 22 cm széles és 100 cm hosszú káva.
Vakolás után: 22,5 cm széles és 101 cm hosszú lesz a káva.
Így a kérendő párkány: 25 cm széles és 101 cm hosszú.

Ablakpárkányaink védőfóliával vannak ellátva. Felszerelés után ajánlott eltávolítani. Lindab párkányokat elegendő szilikonnal felragasztani, ám kisebb lemezcsavarral is felszerelhető. A párkányok helyét portalanítsuk. Majd a kézhez kapott párkányt rakja be a helyére ragasztó nélkül. Ha esetleg egy kis ráhagyással rendelték meg a párkányt – biztos, ami biztos – elven, vágja méretre. Ehhez a művelethez lemezvágó olló szükséges, ami úgy néz ki, mint egy metszőolló. Ne ijedjenek, meg ha nem lesz egyenes a vágott párkány, vagy ha sorjás lett a vége, hiszen a véglezáró úgyis eltakarja azt. Minden ablakpárkány esetében érdemes kifelé néhányfokos dőlésszöggel felszerelni, a víz megfelelő elvezetése végett.
A ragasztás történhet szilikonnal, de ajánlott a PUR-ragasztó. Ez egy erős ragasztó, amivel szinte minden anyag ragasztható. Alkalmas még tömítésre is, poliuretán alapú, erősen tapadó ragasztó-tömítő massza. A jobb minőségű -40 °C és +90 °C között hőálló, rövid ideig +120 °C-ig. Egy közepes ára 1600 Ft körül mozog, ami 750 ml-t tartalmaz. Ez a mennyiség a felhasználás mennyiségétől függően elegendő.
Felszerelhető PUR –habbal is, de ez esetben számoljunk vele, hogy megdagad és felnyomhatja a párkányt, ha nincs lesúlyozva. Amint végeztünk a felragasztással, márcsak a rések tömítése maradt hátra. Ezt szilikonnal oldhatjuk meg. 310 ml körülbelül 1200 Ft- ért kapható, színtelen és fehér színben is kapható. Ezek nagy részéhez kinyomó pisztoly szükséges.

Most itt lehetősége van akciós párkányvéget is a kosárba tennie:

Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek