A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 35 vendég böngészi
Redőnyalkatrész.hu Segédletek Mobil szúnyoghálók

Mobil szúnyoghálók

Mobil szúnyoghálóinkat szétszerelt és előfúratlan állapotban postázzuk, mivel így kisebb a sérülés veszélye, valamint szinte minden fúrás egyedi helyet igényel az ablakokhoz mérven.

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyoghálók alatt a függőleges mozgatásúakat értjük. Alumínium tokkal és lefutóval készül. A háló anyaga UV stabil, szürke színű, tartós, üvegszálas műanyag. Egy mozdulattal a hálót eltüntetheti a fent lévő tokba, így ki tud hajolni az ablakon, pl. a portörlőt kirázni vagy megnézheti ki jött Önhöz. Oda is fel lehet szerelni, ahol van redőny. Ferde síkú tetőtéri ablakokhoz is ez ajánlott. Az alapárban a fehér és sötétbarna ára van benne. Lehet rendelni a szivárvány minden színében az un. RAL színskálából, 25%-os felár ellenében.

Ára: 11.900 Ft/m2. Minimum ár 11.900 Ft

Mérése: Először a szélességet mérje meg, ez lesz az első szám. A sínek 3 cm szélesek, így optimális esetben 2×3=6 cm-rel legalább nagyobb szélességet mérjen, mint az ablaknyílás. Ha erre nincs lehetőség, akkor a kevesebb is jó lehet, de ebben az esetben a sín be fog lógni az ablaknyílásba.
A magasság a második szám. Mivel a tok 4,5 cm magasságú, ezért az ablaknyílás tetejétől maximum 4,5 cm-t mérjen, hiszen meg kell tudni fognunk az un. fixakasztót, hogy le tudja húzni a szúnyoghálót. Lefele pedig az ablaknyílástól legalább 1 cm-t mérjen, azért, hogy felhúzáskor a fixakasztót ki tudja akasztani és így a szúnyoghálót fel tudja engedni.


Összeszerelése:

  1. Illessze egymásba a 4 elemet. (1; 2; 3)
  2. Amennyiben szükséges, popszegeccsel erősítse egymáshoz őket a képen látható módon. Ehhez előfúrás szükséges, melyet 3, 5 – es fúrószárral ajánljuk.(4; 5)
  3. Tegye a helyére a mobil szúnyoghálót, és a két oldalsó sín (2) alsó és felső végétől számítva 5 vagy 10 cm-re, a külső szélétől pedig 3-4 mm-re fúrja keresztül (6) és 35, 40-es csavarral erősítse fel az ablakára. (Reizer csavar ajánlott).

Rolós szúnyogháló összeállítása

Vízszintes szúnyogháló

Általában ajtókra szerelt szerkezet. A háló anyaga UV stabil, szürke színű, tartós, üvegszálas műanyag. A többi alkatrésze alumínium. Amint a neve is mutatja vízszintes működésű. A tok oldalt helyezkedik el, általában az ajtó zsanérok felől, az ajtó tokon. A sínek alul és felül. A háló a sínekben fut. Duplaszárnyú ajtóra is alkalmazható. Oda is fel lehet szerelni, ahol van redőny. Az alapárban a fehér és sötétbarna ára van benne. Lehet rendelni a szivárvány minden színében az un. RAL színskálából, 20%-os felár ellenében.

Ára: 14.900 Ft/m2. Minimum ár: 14.900 Ft

Mérése: Először a szélességet mérje le. Mivel a tok 4,5 cm széles, ezért az ajtónyíláshoz hozzá kell adni maximum 4,5 cm-t, minimum 2 cm-t. A felszereléshez van szükség rá. Ez attól függ, hogy mennyi hely van oldal irányban. Ne felejtsük el a legkeskenyebb helyen mérni. Például alul, ahol lehetnek díszcsempék, vagy középtájban, ahol ablakpárkány szűkíthet.
A magasság az ajtónyílás méreténél minimum 2 cm-rel legyen nagyobb, ez a sínek felszerelése miatt szükséges. Ha azt szeretné, hogy megmaradjon az ajtónyílás teljes mértékben, akkor legalább 6 cm-t (az alsó és felső sín szélességét) adja az ajtónyílás méretéhez. Már ha van ehhez hely. Ennél többet is mérhet. Ne felejtse el, hogy alul ott lesz a 3 cm-es sín és ezt át kell lépni. (ha van küszöb, akkor azt is át kell lépni).

Összeszerelése ugyan az mint a Rolós szúnyogháló esetében. Ennek a típusnak nem fix akasztó hanem mágnesprofil található az oldalán(3). Ezekhez a típusokhoz szerelőfül jár. Egy műanyag íves profil, ami segíti szemből való felszerelést. Ha ezeknek a segítségére nincs szükség akkor egyszerűen eltávolítható azáltal, hogy lehúzza a tokról illetve a mágnesprofilról. Majd a felső és alsó sínt rögzítsük előfúrás után 3-3 csavarral. A szúnyogháló oldalán található profil egyik végén egy kis görgő található, melynek a tetején kell elhelyezkednie (8).

Vízszintes szúnyogháló összeállítása

Vízszintes osztott tokos szúnyogháló

Általában nagy fesztávú ajtókra használják.
Az egyik szárnyat fixen lehet rögzíteni egy speciális kilincs segítségével. A két profil mágnes segítségével kapcsolódnak egymáshoz. Ugyan abban a sínben mozog, így nem vesz fel több helyet. Dupla szárnyas ajtóhoz ideális.

Mérése:
Mivel végül is 2db vízszintes szúnyoghálóból áll, ezért egyszerűen számolhatunk.
Szélesség: Ajtónyílás szélesség + 2x (a tokszélesség) 4,5 cm = 9 cm. Számolnunk kell a szerelőfülekkel, melyek + 4 cm-t vesznek fel a 2 db tokon.
Magasság: Ajtónyílás magasság + 6 cm.
Egyszerűbb mérés: Faltól – falig, illetve felső kávától(áthidalótól) -  aljzatig is mérheti, ha az ajtókeret körben van legalább 3 cm széles. Ez esetben a tok belóghat a nyílásba.

Szerelése:
A fix oldal előfúrást igényel. Ezt abban a pontban kell megejteni, ahol a fix oldal kilincses profilja közepét szeretnénk megállítani. A felső és alsó sínt élből kell fúrni kb 8-as fúróval a két kefe között. Vigyázzunk, hogy csak az első réteget fúrjuk át, az udvaros részig. Ebbe a lyukba fog beleakadni a kilincs által elfordított műanyag tartó.
Ha ezzel megvan, csak össze kell állítani a négy elemet az egyszárnyú vízszintes szúnyoghálónál is látható módon. Tegyük a helyére, majd rögzítsük csavarral a szerelőfüleknél.

 

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek