A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 38 vendég böngészi

Kedves Vásárlóink!

December 18.-tól január 8.-ig telephelyünkön téli szabadság miatt átmenetileg leáll a gyártás és a szállítás.

Ez idő alatt leadott megrendelésekhez január 8.-án tudunk hozzá kezdeni.

Köszönjük megértésüket!


A harmonikaajtó mérése:

1. Amennyiben van egy ajtótok vagy csempeburkolat van, akkor nagyon egyszerűen történik a mérés. A belső tokszélességet mérje meg először. Aztán a magasságot mindkét oldalon. E két méret közül a kisebb értéket vegye alapul és 1 cm-t vonjon le belőle, hogy a harmonikaajtó ne akadjon bele semmibe. Ugyanis alul nincs sín!

2. Ha nincs ajtótok, akkor deszkával kell kibélelni a nyílást. Mérje meg a nyílás szélességét és a magasságát. A szélességből vonja ki a deszkák vastagságát, a magasságból a felső deszka vastagságát és még 1 cm-t, hogy a harmonikaajtó el tudjon csúszni. A deszkákat meg tudja rendelni tőlünk. A megjegyzés rovatba írja bele, hogy kér ilyet.

Méretek:

Amennyiben a méret nem nagyobb 110×202 cm-nél, akkor a következőképpen tudhatja meg, hogy mekkora harmonikaajtóra van szüksége. A szélességből csak 11 többszöröseiben áll rendelkezésre méret. Ha Önnek pl. egy 74 cm széles ajtóra lenne szüksége, akkor 77 cm szélest kell választania. A harmonikaajtó nevében a harmonika szó ezt jelöli, hogy az ajtó nem fog kiegyenesedni, hanem, mint a harmonika redői fognak elhelyezkedni a lamellák. A magasságot, pedig adja meg, amennyire szüksége van. Tehát egy 73×196 cm-es nyílásba egy 77×195 cm-es ajtót fog beszerelni. (mert 1 cm-t le kell vonni a magasságból, hogy ne súroljon bele az ajtó a küszöbbe)
Ha a méret nagyobb akár szélességben, akár magasságban, mint 110×202 cm, akkor kérjen egyedi árat!

A harmonika ajtó szerelése:

A harmonikaajtókat összeszerelt állapotban kapja kézhez. Önnek már csak a felszerelés a dolga. A harmonika ajtó szerelése első lépése az, hogy a felső sínt (2) vágja le egy vasvágó fűrésszel 1mm-rel rövidebbre, mint az ajtónyílás felső hossza. (azért, hogy éppen beférjen, de ne legyen nagy távolság a sín és a nyílás között. Ossza el arányosan a távolságot kifele és befele, hogy szimmetrikus legyen. Csavarozza fel a felső sínt egy csavarral középen az ajtótokba vagy a nyílás felső részéhez. Fordítsa a sínt maga fele. Döntse el, hogy melyik oldalon legyen a Fogantyú lamella (6) és úgy fordítsa az ajtót a sín felé. Ezután tolja bele a csúszkákat (4), ezzel együtt a Harmonikaajtó lamellákat (1) és 20 centiméterenként csavarozza meg a sínt. Csavarozza fel a 2db H-profilt (3) az ajtófélfára vagy a nyílás oldalához. A H profilt jól megnézve láthatja, hogy a belső és a külső oldala másfajta. A kilincs profil, a rajzon jobb oldalon, felé a H profilnak az a fele kerül, amelyik sima belsejű. Ezt szemre is eldöntheti vagy újjal belenyúlva a H profilba érzi a különbséget a két oldal között. A másik oldalra pont fordítva kerül felcsavarozásra a H profil. Ide azért így, mert ebbe kell bepattintani a Pattintó profilt. Azt Ön dönti el, hogy bajról jobbra, vagy jobbról balra nyíljon az ajtó. . Amennyiben falra szeretné felfogatni, tiplizés ajánlott.

A harmonikaajtó felszerelése

Elnevezések: Harmonikaajtó lamellák (1); Felső sín (2); H-profil (3); Csúszka (4); Pattintó lamella (5); Fogantyú lamella (6)

Harmonika ajtó szerelése képekkel:

 

 

A harmonikaajtókat összeszerelt állapotban kapja kézhez. Önnek már csak a felszerelés a dolga. A felső sínt (2) vágja le egy vasvágó fűrésszel 1mm-rel rövidebbre, mint az ajtónyílás felső hossza. (azért, hogy éppen beférjen, de ne legyen nagy távolság a sín és a nyílás között.

 

 

Csavarozza fel a felső sínt egy csavarral középen az ajtótokba vagy a nyílás felső részéhez. Fordítsa a sínt maga fele. Döntse el, hogy melyik oldalon legyen a Fogantyú lamella (6) és úgy fordítsa az ajtót a sín felé. Ehhez egy kis segítségre is szüksége lehet.

 

 

Ha az egyik oldallal megvan, akkor tolja arrébb a lamellákat, és csavarozza meg azon  helyen is, ahol eddig nem fért hozzá.

 

 

Ezután tolja bele a csúszkákat (4), ezzel együtt a Harmonikaajtó lamellákat (1) és 20 centiméterenként csavarozza meg a sínt.

 

 

Csavarozza fel a 2db H-profilt (3) az ajtófélfára vagy a nyílás oldalához.

 

 

A H profilt jól megnézve láthatja, hogy a belső és a külső oldala másfajta. A kilincs profil, a rajzon jobb oldalon, felé a H profilnak az a fele kerül, amelyik sima belsejű. Ezt szemre is eldöntheti vagy újjal belenyúlva a H profilba érzi a különbséget a két oldal között.

 

 

A másik oldalra pont fordítva kerül felcsavarozásra a H profil. Ide azért így, mert ebbe az oldalába kell bepattintani a Pattintó profilt. Azt Ön dönti el, hogy bajról jobbra, vagy jobbról balra nyíljon az ajtó. Amennyiben falra szeretné felfogatni, tiplizés ajánlott.

Képek forrása: www.accordion-door.com

Sok sikert kívánunk a harmonika ajtó beszerelése közben!

 

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek