A bevásárlókosara jelenleg üres.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm a gyors szállítást, megelégedettséggel tudatom, hogy már felszereltem a hétvégén és jól működik a redőnyük. Másoknak is fogom ajánlani cégüket, mert valóban mindent megkaptam amit el akartam érni.
Tisztelettel

Szabó László


Köszönöm a szép és precíz, pontos munkájukat! Valamint a gyors kiszállítást! Szúnyoghálók a helyükön!
Köszönettel:

Oláh Mária, Ócsa

Oldalainkat 33 vendég böngészi
Redőnyalkatrész.hu Segédletek Fix szúnyoghálók

 

Mielőtt bármilyen készterméket rendel, kérjük figyelmesen olvassa el a segédleteket, valamint általános leírásainkat. Ajánlatos mintadarabot rendelni egyes termékekből, mellyel sok kellemetlenséget meg lehet spórolni. Tegye fel szakmai jellegű kérdését a redonyalkatresz@ gmail.com e-mail címre, melyre délutánonként 13:00 –tól folyamatosan tudunk válaszolni.

Először is tisztázzunk néhány alap szakszót:
A hozzánk beérkező megrendeléseknél a kért méret tartalmazza a teljes beépítési szélességet és magasságot.
Ablaknyílás: Az ablaktok legbelső szélei közötti távolság. (Mi ezt vesszük alapul.)
Ajtónyílás: Az ajtófélfa legbelső szélei közötti távolság.
Falnyílás: Két káva közötti távolság. Faltól falig.
Szélesség: Az a hossz, amely tartalmazza a kerettel, sínnel növelt méretet.
Magasság: Az a hossz, amely tartalmazza a tokkal, akasztóval, kerettel növelt méretet.
Gérbe vágva: 45 fokban történő vágás, mely összeillesztve derékszöget alkot.
Csavarozás: Ajánlott akkumulátoros csavarhúzógéppel.
Késztermék: A méretre gyártott termék, szerelési segédanyagot tartalmaz, de speciális kiegészítőket nem (pattintó, automata stb.). Vannak esetek, melyekhez több, ugyanazt a célt szolgáló alkatrészek szükségesek. Ekkor külön jeleznie kell a megjegyzésben. Pl. hagyományos műanyag redőny: tipli, tükörgomb.

7x18-as fix szúnyogháló

Ez a típusú szúnyogháló keret nem ajánlott nagy fesztávra. Általában 150 x 150 a legnagyobb melyre, még nyugodt szívvel ajánljuk. Természetesen +5-6 centimétert még elbír lényeg, hogy sűrűn csavarozzuk. Sok redőny alatt is elfér, mivel csak 0,7 cm-re áll ki az ablaktól.
Külső és rejtett sarokkal is készül. Ha külön nem kérik, rejtett sarokkal szereljük.
Ha csak keretet rendel: gérbevágás szükséges, ezért ha nem így vágva kéri, jelezze!
Mérése: ablaknyílás + 3,5 cm a szélességhez és magassághoz összesen.

Szerelése: Csavarozhatja 35-ös faforgács csavarral. Előfúrás szükséges. A csavarfej elrejtésére tükörgombot használnak. Egy oldalt tetszés szerinti mennyiségű csavarral láthatja el, de 2 legalább ajánlott.

20x22-es fix szúnyogháló

Elég közkedvelt szúnyoghálófajta. Előnye, hogy stabil nagy fesztávnál is. 2db fém rejtett sarok tartja négy pontban, és pattintóval is szerelhető. Ekkor méterenként ajánlott 2 db pattintót rendelnie.
Ha csak keretet rendel: gérbevágás szükséges, ezért ha nem így vágva kéri, jelezze!
Mérése: ablaknyílás + 2 cm a szélességhez és magassághoz összesen
Pattintóval: ablaknyílás + 3 cm a szélességhez és magassághoz összesen.

Szerelése: Csavarozhatja 35-ös faforgács csavarral. Előfúrás szükséges. A csavarfej elrejtésére tükörgombot használnak. Egy oldalt tetszés szerinti mennyiségű csavarral láthatja el, de 2 legalább ajánlott. Valamint pattintóval.

10x25-ös fix szúnyogháló

Méretei miatt tolóajtót is készítenek belőle. Szintén alkalmas nagy fesztávra, valamint 2,5 cm-es szélessége miatt nagyobb hely jut a csavarnak.
Ha csak keretet rendel: gérbevágás szükséges, ezért ha nem így vágva kéri, jelezze!
Mérése: ablaknyílás + 5 cm a szélességhez és magassághoz összesen.

Szerelése: Csavarozhatja 35-ös faforgács csavarral. Előfúrás szükséges. A csavarfej elrejtésére tükörgombot használnak. Egy oldalt tetszés szerinti mennyiségű csavarral láthatja el, de 2 legalább ajánlott.

Az alumínium keretes szúnyogháló ajtó
4 cm x 2 cm-es keretszélességgel készül.
Az osztó egyben a fogantyú is különleges kialakítása miatt. Az ajtó árában benne van 2 db műanyag zsanér, 1 db csappantyú, csavarok. Az ajtónyíláshoz 4 cm-t kell legalább hozzáadni összesen. (A zsanérok pluszban 2 cm helyet igényelnek, így ezzel is számolni kell, de ne adjuk hozzá a rendelni kívánt mérethez.)
Ez a mérési eljárás a meglévő ajtótokra szereléshez szükséges.

Fix műanyag merev keretes szúnyogháló

merev műanyag szúnyogháló szerelési útmutató

Mérése: egy szúnyoghálóhoz 4 db oldalelem (1) (keret), a hozzátartozó géder (4), 4db külső sarokelem (2), és a háló (3) szükséges.
PL. nyílás méret: 100 cm x 100 cm - kívülre mérve az ablakkeretre: 106, 6 cm x 106, 6 cm
Ez a méret a külső, kerettel növelt méretünk. Ebből le kell vonnunk a sarokelem kilátszó méreteit: szélességből és magasságból 7, 2 cm-t: 99, 4 x 99, 4 cm. Így megkaptuk a keretet és az ehhez szükséges gédert. A sarkok adják magukat: 4db, és az ehhez tartozó háló: 100 cm szélesből 100cm.

Összeszerelése: Illessze össze a sarkokat a kerettel. Egyszerűen dugja össze őket, úgy, hogy a nút a készülő keret belső szélén legyen. Ezután terítsük rá a hálót a lefektetett keretre. A gumi gédert egyik végénél megfogva nyomjuk bele a nútba a géderbehúzó (5) segítségével. Körkörös irányba haladjunk végig a kereten. A sarkoknál egy lapos végű csavarhúzó is segítségünkre lehet. Ha törekszünk a szúnyogháló szálirányának megtartására elég feszesen tudjuk rögzíteni a hálót. Határozott mozdulatokkal az első két oldal megléte után óvatosan feszítse meg a hálót, majd folytassa a géderrel való rögzítést. Ha készen vagyunk, akkor a géder mellett kilógó maradék szúnyoghálót sniccerrel (6), vagy egy éles késsel eltávolíthatjuk.

Fix műanyag hajlékony keretes szúnyogháló

hajlékony műanyag szúnyogháló szerelési útmutató

Mérése: egy szúnyoghálóhoz 4 db oldalelem (1) (keret), a hozzátartozó géder (4), 4db rejtett sarokelem (2), és a háló (3) szükséges. A nyíláshoz hozzáad +4 cm-t a szélességnél és a magasságnál egyaránt. Tehát 100 cm széles nyílásnál 104 cm lesz a rendelendő méret.
Ha pontos méretet ad, akkor mi gérbe vágjuk, ha körülbelüli méretet, akkor nem, mivel úgyis le lesz vágva. Ezt kérjük, jelezzék felénk!

Összeszerelése: nagyrésze ugyan az, mint a merev keret esetében, csak a sarokelem változik:
Ebben az esetben semmi sem fog kilátszódni a sarokelemből.
Illessze össze a sarkokat a kerettel. Egyszerűen dugja össze őket, úgy, hogy a nút a készülő keret belső szélén legyen. Ezután terítsük rá a hálót a lefektetett keretre. A gumi gédert egyik végénél megfogva nyomjuk bele a nútba a géderbehúzó (5) segítségével. Körkörös irányba haladjunk végig a kereten. A sarkoknál egy lapos végű csavarhúzó is segítségünkre lehet. Ha törekszünk a szúnyogháló szálirányának megtartására elég feszesen tudjuk rögzíteni a hálót. Vigyázzunk, hogy ne feszítsük meg nagyon a hálót, mert az a keret elhajlását eredményezi! Ha készen vagyunk, akkor a géder mellett kilógó maradék szúnyoghálót sniccerrel (6), vagy egy éles késsel eltávolíthatjuk.

A pattintó

Más néven klipsz. Közkedvelt felszerelési forma. Előnye, hogy bentről is felszerelhető vele a szúnyogháló. Egyszerűen hozzászorítja az ablakkerethez a szúnyogháló keretet. 3x3 cm-es fém lap, mely rugalmas. Az egyik körme belekapaszkodik a nyílászáró keretbe a szigetelő gumin, a másik pedig, a szúnyogháló keret kis peremén. Hátránya, hogy csak műanyag ablakokhoz fogatható akkor, ha nincs redőny felszerelve. Csak a merev széles műanyag kerethez és a 20x22-es alumínium szúnyogháló kerethez fogatható, mivel csak ezeken található meg a szükséges perem.
Mérése: műanyag keretes szúnyogháló: ablaknyílás + 5 cm a szélességhez és magassághoz.
20x22-es alumínium keretes szúnyogháló: ablaknyílás + 3 cm a szélességhez és magassághoz.

alumínium keretes szúnyogháló szerelési útmutató

 

Fix szúnyogháló redőny alá

Nem feltétlen szükséges a meglévő redőnyt levenni ahhoz, hogy szúnyoghálót rakjunk alá.

A következő képen tekintse végig ablakát: általában műanyag ablaknál nem gond, de  a vízvetőre mindenképpen figyeljen oda, hogy elfér-e a szúnyogháló.
Ha van legalább 2 cm-es hely az ablaküveg és a redőnyláb legbelső széle között, máris nagy előnye van. Ebben az esetben a keretet élből kell csavarozni. A nyíló pedig a keretre fog rácsukódni.
A lenti képen ugyanaz az ablak látható kívülről. Jól látszik, hogy a szúnyogháló keret a nyíló elé kerül majd. Egyszerűen fel lehet tolni a szúnyogháló tetejét a redőnytok alá. Mindezt bentről kell végezni. A középső képen az szúnyogháló keret pirossal, míg az ablaktok széle szaggatott vonallal lett jelölve. Végül a redőnyt felszerelve alig látszik a keret.
Mérése: mérje meg az ablaknyílást, ez lesz a teljes külső széle. Valamint az ablaknyílás peremét, van e 2 cm vastag, hogy ráüljön a keret.

ablak

 

redőny alkatrész, redőnyalkatrész áruház, online redőnyalkatrész bolt, redőny webáruház, szúnyogháló alkatrész, redőny javítás, redőny alkatrész bolt

KapcsolatRendeljen telefonon most!

06-30/
3559473

Segítségnyújtás: info.redonywebshop@gmail.com

Wink House Kft. számla száma:
11600006-00000000-60308861 (Erste Bank)

Szállítási díj   1390 Ft
Előreutalással  990 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

30 000 Ft  feletti
rendelésnél

royal sprint

Ajánlat

Hagyományos redőny
+ fix szúnyogháló

Redőny + szúnyogháló

↓                ↓

Ár: 5500 Ft/m2, Ár: 4300 Ft/m2

Összesen: 9800 Ft/m2

helyett:
csak 8900 Ft/m2

Redőny szúnyoghálóval

Olcsóbb, mint a
redőnyösöknél.

Ön is fel tudja
szerelni.

Szakértő
ügyfélszolgálat.

Biztonságos
utánvétes átvétel.

Gondos
csomagolás.

Az árnyékolástechnika
teljes választéka.

Egyéb lehetőségek